Ако Ви е приятно да се занимавате с бизнес и държите на успехите си в това направление, значи Ви е необходим коректен партньор в бизнеса, какъвто Ние можем да Ви бъдем.

Ако Ви е необходим някой, който да се грижи за Вашите финанси, за да не работите „на сляпо“ и да не губите от липсата на управленска информация, значи Ние можем да Ви бъдем от полза.

Ако държите да нямате проблеми с данъчните власти и с представителите на другите организации и институции като НОИ, НСИ, банки, с които сте задължени да контактувате, значи Ние можем да работим за Вас.

Вие имате нужда, а Ние ще организираме счетоводната система на Вашето предприятие, ще изготвим счетоводната му политика, ще направим график на документооборота, ще Ви консултираме целогодишно и ще обработваме Вашите първични счетоводни документи, текущо през годината ще разполагате с оперативна управленска информация, а накрая на годината ще се погрижим за съставянето на Вашия годишен финансов отчет.

Ние имаме това право, а Вие имате правото да ни изберете!

Можем да се грижим още за начисляването на заплатите в предприятието Ви, за отчетността при производствената Ви дейност, за инвентаризацията на активите Ви.

Което и ниво на обслужване да изберете, нашата основна цел е Вие като клиенти да останете максимално доволни.

Ние имаме право, ние можем, ние знаем как

Ние имаме право да организираме Вашето счетоводство и да изготвяме Вашите годишни финансови отчети, защото с решение № 180/25.01.2002 година на Сливенския окръжен съд сме регистрирани като Специализирано счетоводно предприятие.

Ние можем да свършим тази работа, защото разполагаме с професионалисти счетоводители с над 25 години стаж като такива и с необходимото икономическо образование.

Ние знаем как да направим всичко това, защото това ни е работата и непрекъснато сме в течение на цялата нормативна уредба и изисквания в тая област.